
Voorgerechten
Gehaktballetjes
geserveerd in tomatensaus
9.-
Portobello
Met geitenkaas, honing, pijnboompitten en rode biet
13.-
Vitello Tonato
15.50
Burrata
met tomaat basilicum en gemengde sla
10.50

Hoofdgerechten
Tagliata
Gegrilde biefstukreepjes met rucola en Grana Padano
16.-
Parmigiana
Aubergine met Mozarella en tomatensaus
10.50
Risotto
Met champignons
10.50
Risotto
Met groene asperges
10.50
Marokkaans Lamsvlees
Met pruimen
16.50
Pasta
Met groente of Salciccia
10.50 / 12.50

Side Dishes
Groenten uit de oven
5.-
Aardappeltjes uit de oven
5.-
Spaghetti
Met pittige knoflookolie
6.-

Desserts
Panna Cotta
6.50
Tiramisu
6.50
Taart van de dag
3.95
Scroppino
8.-