Voorgerechten

Gehaktballetjes
geserveerd in tomatensaus
9.-

Portobello
Met geitenkaas, honing, pijnboompitten en rode biet
13.-

Vitello Tonato
15.50

Burrata
met tomaat basilicum en gemengde sla
10.50

Hoofdgerechten

Tagliata
Gegrilde biefstukreepjes met rucola en Grana Padano
16.-

Parmigiana
Aubergine met Mozarella en tomatensaus
10.50

Risotto
Met champignons
10.50

Risotto
Met groene asperges
10.50

Marokkaans Lamsvlees
Met pruimen
16.50

Pasta
Met groente of Salciccia
10.50 / 12.50

Side Dishes

Groenten uit de oven

5.-

Aardappeltjes uit de oven

5.-

Spaghetti
Met pittige knoflookolie
6.-

Desserts

Panna Cotta

6.50

Tiramisu

6.50

Taart van de dag

3.95

Scroppino

8.-